X Brow - serum för tjockare ögonbryn?

Hej hej!!
 
Det är den 1 februari as we speak, vilket betyder att det var 2 veckor sedan jag skrev något här sist. Ehehehe.
Så, nu när ni har ursäktat mig så tänkte jag dra dagens topic - ÖGONBRYN.
 
Ögonbryn. Är de inte fantastiska? De kan avgöra om ett ansikte är estetiskt välbalanserat, och om du kan vara vän med personen eller inte. Försök inte, du dömer också folk efter ögonbryn. Det gör vi alla, så whatever.
 
Tjocka, riktigt ifyllda ögonbryn brukar vi ofta koppla till elitistiska, översittar-människor. De är antingen helt infrusna på typ, smart r&b-musik och den lite svårare "haute couture"-delen av Tumblr. De anser i stort sett att ju tjockare ögonbryn, desto högre status. I hipstervärlden. Men, som om de skulle bry sig. Egentligen.
 
Riktigt smala, ritade ögonbryn tyder ofta på att personen i fråga inte har sett en enda make up-video på YouTube. Eller läst modetidningar. Inte heller har de frågat de som arbetar på KICKS om tips och råd. De har nog inte ens sett en enda människa med vanliga ögonbryn. Ja, de kanske till och med är blinda.
Eller nej vänta - de är geisha-entusiaster?
 
Riktigt snygga, välformade ögonbryn, eller som folket av det moderna samhället skulle säga, "eyebrows on fleek" - tillhör oftast modeller, skönhetsexperter och folk med genuin jävla tur i genlotteriet. Vi alla hatar dom, för de kan vakna upp och kanske råka bränna rostbrödet, spilla kaffe på sig själva och missa bussen - men ändå möta dagen med perfekta, jävla ögonbryn. 
 
Wow. I alla fall, nu till ämnet som inte hade något med ovanstående fördomar att göra - X brow.
 
 
 
X Brow är ett ögonbrynsserum som man använder för att få fylligare, tjockare ögonbryn. Nu kanske ni tänker: "Jaha, och vad fan vill du säga med det här då, Cilla? Duger inte mina ögonbryn? Ska du pracka på mig ännu mer dyr skit för att du är så besatt av det själv?"
 
Hahah. Aa.
 
Nej men så här är det. Den här lilla flaskan innehåller massa saker som låter alldeles top notch i era öron - aminosyra, antioxidanter och polysackarider, vilket tydligen ska främja hårtillväxten och gör stråna mörkare. Den innehåller även.. Korallextrakt.. Som tillför viktiga mineraler.. Ja ni hör ju hur underbart organiskt, vackert och dyrt det här låter :)
 
X Brow är en liten behållare med 3ml serum som man ska applicera produkten varje kväll på torra, osminkade ögonbryn minst 1h innan läggdags. Det går säkert att använda produkten på morgonen, men skippa då att sminka ögonbrynen och att allmänt pilla på dom för mycket.
Resultatet kan dock variera brutalt från person till person, då vissa har naturligt bättre hårtillväxt än andra, samt att det syns tydligare på mörka hårstrån om det blir någon skillnad. Så, om du är besatt av ögonbryn och strävar efter att få tjockare ögonbryn så ska du ta recensioner om produkten med en nypa salt. Förvänta dig inte mirakelverk bara för att något fungerade jättebra på en person någon gång. Det är standard i skönhetsvärlden. 
 
Jag köpte själv denna produkt för 2 veckor sedan, och har använt det varje dag sedan dess. Eller ja, jag har väl missat 3 dagar kanske pga glömska, men det är skitsamma egentligen. Jag kände mig oerhört skeptisk inför detta, då jag alltid har ansett att så fort man noppar bort hårstrån så tar det LÅNG tid innan de ens planerar på att växa ut igen, men den här lilla flaskan kan ha motbevisat mig! Jag har redan efter den lilla tid som jag förbrukat serumet på märkt skillnad. Jag hade råkat noppa för mycket på de yttre delarna av mina bryn, men de hårstråna har redan växt tillbaka. Och ganska jävla symmetriskt också, om jag får tillägga. Så jag är redan nöjd! Undrar dock hur mycket vildare resten av mina ögonbryn kommer bli, då de redan är lite ostyriga.
 
X Brow är billigast på lyko.se, men det kostar ändå så mycket som 349:-. Det finns nog varianter som kostar mindre, men jag minns inte vilka de är eller hur recensionerna ser ut. 
 
TIPS: Jag har läst att kallpressad ricinolja ska fungera för att växa ut ögonbrynen. Sen är det typ, 300:- billigare. Dock är nackdelen med ricinolja att det är så fruktansvärt kladdigt, vilket gör att det kan rycka av mer hårstrån än vad de hjälper. Jag provade diverse hårkurer med ricinolja förra året för att växa ut friskare hår, men det var bara för kladdigt och omständigt att hålla på med. Så om jag var du och ville växa ut mina ögonbryn, så skulle jag satsa på ett serum.
 
Men ja, har ni andra tips på vad man kan göra för att växa ut ögonbryn snabbare så vet ni var ni ska lägga er kommentar! :)
 
Puss och god natt på er!
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp